Starity

Klippremier: Nelly Furtado – Spirit Indestructible

2012. július 18. 12:12   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a kanadai énekesnő új videoklipje, mely a hamarosan megjelenő ötödik stúdióalbumának címadó dalához készült. A Spirit Indestructible már a második kislemez a korongról.

hirdetés
Klippremier: Nelly Furtado – Spirit Indestructible

Nelly Furtado ötödik albuma szeptember 18-án jelenik majd meg az Egyesült Államokban, The Spirit Indestructible címmel. A nagylemezről eddig két kislemezt mutattak be, az egyik a kissé megosztóra sikerült Big Hoops (Bigger the Better) volt, a másik, pedig a nemrég érkezett címadó dal.

Az énekesnő Spirit Indestructible című száma július elején debütált egy német rádióban, miután Nelly többször is előadta már élőben. A szerzemény jobb fogadtatásban részesült, mint az elődje, és sokkal több mondanivalóval is bír annál.

A szám kisfilmjének bemutatása előtt Nelly közzétett egy dalszöveges videót is Youtube-csatornáján, mely egy igen inspiráló történetet mutat be. A videóban az énekesnő barátja, Spencer West szerepel, akinek egy genetikai rendellenesség miatt le kellett amputálni a lábait, de ennek ellenére kezeivel képes volt megmászni Afrika legmagasabb hegycsúcsát, a Kilimandzsárót. A Spirit Indestructible dal is pontosan erről a lelki erőről és kitartásról szól, ami a videóban megjelenik.

A Spirit Indestructible dalszöveges videója.

A dalszöveges videó megjelenése után több kép is érkezett a videoklip forgatásáról, majd egy kulisszák mögötti kisfilm is, melyből kiderült, hogy a klip a hegyekben fog játszódni, és Nelly azt is elmesélte benne, hogy a videó az I’m Like a Birdre utal majd, mivel az is a természetben játszódott.

A Spirit Indestructible kisfilmje július 18-án került fel Nelly VEVO-csatornájára, ahogy azt korábban bejelentették. Az Aaron A által rendezett videóban az énekesnő többek közt gyönyörű havas hegycsúcsok között, és egy nagy tábortűz mellett is énekel. A dal hamarosan megjelenik az iTuneson is, és talán nagyobb sikereket ér majd el vele Nelly, mint a Big Hoops (Bigger the Bettter)-rel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek