Starity

Tom Cruise új felesége szcientológus lesz

2012. július 19. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az újságírók válása bejelentése napjától találgatják, ki lesz Tom Cruise új felesége, a színész egyháza viszont már talált is valakit, aki tökéletes lenne a sztár számára.

hirdetés
Tom Cruise új felesége szcientológus lesz

Az újságírók gyakorlatilag attól a naptól fogva keresték Tom Cruise következő feleségét, hogy Katie Holmes bejelentette, hogy elválik a sztártól. Mindenféle név és kritérium felmerült a leendő Mrs. Cruise kapcsán, a sztár azonban úgy tűnik, csak két feltételt szabott az új asszonyának: legyen csinos és hithű szcientológus.

A sztár egyháza mindenképpen azt kívánja, hogy a férfi ezúttal olyan nővel kössön házasságot, aki egyházon belüli, hiszen a Katie Holmes-szal való válás nagyon megtépázta az egyház hírnevét és renoméját, úgyhogy ezt nem engedhetik meg maguknak mégegyszer. Mivel az egyház szeretné, ha Tom Cruise azonnal újraházasodna és gyereket nemzene, a Google-t megszégyenítő gyorsasággal találtak is egy ideálisnak tűnő jelöltet.

A név és a hozzá tartozó arc, akit feltehetően meg kell majd jegyeznünk, Yolanda Pecoraro. Az egzotikus szépségű 27 éves színésznő ugyan nem 1989-ben született és még csak nem is magas, mégis tökéletes felesége lehetne a színésznek, hiszen nagyon elkötelezett híve a szcientológiának, ráadásul nem is annyira ismert, mint Katie Holmes volt Tommal való megismerkedésük idején, így még ez sem jelenthet problémát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek