Starity

Justin Bieber sosem szexelne szerelem nélkül

2012. július 20. 18:06   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rolling Stone magazinnak adott interjújában az immáron 18 éves tinisztár a szerelemről és a szexről is beszélt a riportereknek.

hirdetés
Justin Bieber sosem szexelne szerelem nélkül

A kanadai tinisztár idén ünnepelte 18. születésnapját, ez alkalomból készített vele intejút a Rolling Stone magazin, melynek címlapján szereplő Bieber izompólóban feszít. Ehhez a pólóhoz talán még egy kicsit gyúrni kellene, de ő már úgy gondolja eléggé férfias hozzá.

„Úgy érzem, férfiasabb lettem. Sosem tartottam magam igazán gyereknek” – nyilatkozta őszintén az interjú során Jusint, akit ennek ellenére még mindig sokan tartanak kölyöknek.

A Rolling Stone kissé szemtelenül a Hot, Ready, Legal (Forró, Kész, Legális) címet adta a Bieberrel készült exkluzív interjúnak, melynek témája elsősorban a szex és a szerelem.


Roling Stones

A fiú saját bevallása szerint a két dolgot – egyelőre – nem tudja egymástól függetlenül kezelni: „Úgy hiszem, az embernek nem kellene olyannal szeretkeznie, akibe nem szerelmes.”

A kérdésre, hogy ő az első alkalom varázsát a nászéjszakán éli-e meg a következőt válaszolta: „Úgy gondolom, mindenkinek meg kell várnia azt a személyt, akit igazán szeretni tud.” Nos, itt minden bizonnyal Selena Gomezre gondolt, akiel valószínűleg már régen túl vannak az első alkalmon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek