Starity

Constance Jablonski és Mihalik Enikő ismét egy kampányban

2012. július 21. 13:01   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem az első alkalom, hogy Constance és Enikő közösen képvisel egy kampányt. Ezúttal a Carolina Herrera divatház szerződtette le mindkét lánya legújabb kampányához.

hirdetés
Constance Jablonski és Mihalik Enikő ismét egy kampányban

Bár még javában tombol a nyár, lassacskán publikálják a divatházak őszi/téli kampányait. A napokban került nyilvánosságra a models.com internetes oldalon a Carolina Herrera 2012-2013-as őszi/téli kampánya is. A divatház ezúttal sem bízott semmit a véletlenre, és két igen sikeres, és elismert topmodellt szerződtetett a márka népszerűsítésére.

Constance Jablonskit a Victoria's Secret márka rajongóinak sem kell bemutatni, hisz a Francia topmodell 2010-ben, és 2011-ben is feltűnt a márka nagyszabású bemutatóján, idén az online katalógusnak is fotózták. Emellett 2010 óta az Estée Lauder arca. A models.com szerint a hatodik legkeresettebb topmodell a világon.

Mihalik Enikő az egyik leghíresebb magyar modellnek számít. Töménytelen mennyiségű divatanyaggal a háta mögött szinte mindent elért már a divat világában. Az őszi szezonban az Alberta Ferretti is leszerződtette, jelenleg a 28. legkeresettebb topmodell.

A két fiatal lány már dolgozott együtt a Cesare Paciotti 2009. 10-es őszi/téli kampánya során. A Carolina Herrera legújabb kampányának fotói Patrick Demarchelier fotósnak köszönhetők. A lányok frizurája Orlando Pita, sminkjük pedig Gucci Westman munkáját dicséri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek