Starity

Megérkezett a Man of Steel előzetese

2012. július 22. 14:02   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még majdnem egy évig kell várni a premierig, a Comic Conon résztvevő rajongók már betekintőt nyerhettek az ígéretesnek tűnő Superman rebootba, amit a Yahoo! Movies néhány órával ezelőtt elérhetővé tett.

hirdetés
Megérkezett a Man of Steel előzetese

Manapság egy téma újragondolása divattá vált, ezért nem csoda, ha időről időre a mozikban egy régi filmet autentikusabb és speciális effektekben gazdagabb formában nézhetünk meg. Ahogy A csodálatos Pókembert és a Batmant is rebootolták, Supermant sem hagyták ki, hiszen a készítők főleg a szuperhősös filmek újragondolását tartják jó ötletnek. Az ok: a technológia fejlődésével együtt egyre jobb és vizuálisan megnyerő filmeket akarnak a nagyvászonra vinni.

Hogy szükség van-e rájük, az már szubjektív kérdés, de mindenesetre érdekes látni más szempontból egy történetet, hiszen az idei két nagyobb reboot is azonnal a fanok kedvencévé vált.

A jövő júniusában megjelenő Superman-film is egy reboot, cím szerint a Man of Steel, Henry Cavillal a főszerepben. Lois Lane-t, a Daily Planet újságíróját Amy Adams alakítjta míg az újság főszerkesztőjét Laurence Fishburne játssza. Clark Kent nevelőszüleit Diane Lane, illetve Kevin Costner fogja alakítani.

A film főgonosza ezúttal nem Lex Luthor, hanem Zod tábornok (Michael Shannon) lesz, aki akárcsak Superman, a Krypton bolygóról származik.

Zack Snyder rendezi a filmet, míg a producer nem más, mint Christopher Nolan, a híres Eredet és a Batman-trilógia rendezője. Míg a Comic Conon leadott előzetes nem sokat mutat, a nevek, amik körül veszik és a tény, hogy az utóbbi újragondolásokat kedvelik a filmenézők, ígéretessé teszi a Man of Steel-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek