Starity

Jenni Farley-t eljegyezték, de őt csak a gyűrű érdekli

2012. július 23. 09:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jersey Shore Guidáját, Jennit nem sokkal lemaradva barátnője, Snooki után vére eljegyezte kedvese Roger Matthews. A sztár elmondása szerint azonban esküvőről és unokákról még szó sincs.

hirdetés
Jenni Farley-t eljegyezték, de őt csak a gyűrű érdekli

Jenni Farley-t úgy ismerhettük meg a televízióból, hogy még nem áll készen sem a házasságra, sem a gyerekekre, ám van valami, aminek ő sem tud ellenállni: egy eljegyzési gyűrű. A Jersey Shore és a Snooki & JWoww műsorok sztárja és partnere Roger Matthews nemrégiben elárulták, hogy egy napon természetesen szeretnének majd összeházasodni.

A reality sztár bizalmasan közölte a People magazinnak, hogy nem szeretnék elsietni az esküvőt, mive most minden amit akar, az egy jegygyűrű: „Én csak egy nagy gyűrűt akartam. Ez minden, ami érdekel, egy nagy gyűrű.”

Roger Matthews édesapja állítólag teljesen belelkesült a hír hallatán, és azt szeretné, ha a híres pár minél előbb egybe kelne, és unokákkal ajándékoznák meg őt. Azonban JWoww szerint ez nem verseny. „Nincs rohanás… nincs trófea az első helyért” – mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek