Starity

Megjelent az Andain új kislemeze és klipje a Turn Up the Sound

2012. július 22. 01:01   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mavie Marcos és Josh Gabriel által 2000-ben alakult Andain formáció idén új dalokat és klipeket készített.

hirdetés
Megjelent az Andain új kislemeze és klipje a Turn Up the Sound

Az Andain formáció 2000-ben alakult San Francisoban, tagjai Marvie Marcos énekesnő és dalszerző, valamint Josh Gabriel a Gabriel & Dresden-formáció egyik tagja.

Első kislemezük 2002-ben jelent meg, melynek címe Summer Calling volt. Egy évvel később Marvie megírta a Beautiful Things című dalt, melyet eredetileg zongorakísérettel vett fel, majd később Josh Gabriel készített hozzá elektronikus alapot. A dalhoz DJ Tiesto készített remixet, mely a 2003-az év egyik legnagyobb clubslágere lett.


Anmdin: Beautiful Things (Tiesto Remix)

A következő években elterjedt a hír, hogy készülőben van az első album, de dalaik csak válogatáslemezeken és mixlemezeken volt hallhatóak, míg Gabriel több más projecten dolgozott párhuzamosan.

A visszatérésre egészen 2011-ig kellett várni, ekkor jelent meg a Promises című daluk és videoklipjük, mely egyben a csapat újrakezdését is jelentette. Idén februárban jelent meg következő kislemezük és klipjük a Much Too Much, melyhez több remix is készült.


Andain: Much Too Much

Öt hónappal később, júlusban pedig a legújabb kislemez és klip is elkészült, Turn Up The Sound címmel, melyhez szintén több DJ által készített remixek készültek.


Andain: Turn Up the Sound

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek