Starity

Alexa Chung a világ legjobban öltözött nője

2012. július 23. 08:08   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A britek egyik büszkesége, a gyönyörű Alexa Chung lett idén az Elle magazin szerint a legjobban öltözött híresség.

hirdetés
Alexa Chung a világ legjobban öltözött nője

Alexa Chung műsorvezető, modell, az It Girl arca és a világ legjobban öltözött nője egy személyben. Az Elle magazin nemrég őt választotta a világ divatikonjának. Nem csodálkozunk rajta, hiszen tökéletes arcvonásai, mintha egy szobrász mesteri munkája lenne. Öltözködésében egyszerre hozza el nekünk a fesztivál hangulat vadságát és a klasszikus nemesség előkelőségének kavalkádját.

14 évesen kezdte modell karrierjét, majd ezt követte a műsorvezetői munka egy TV-showban. Többek között az MTV divatszakértője,  Karl Lagerfeld (78) nevezte ki múzsájának a brit szépséget.


Fotó: isawafoxonthesky.blogspot.com

A rövid szoknyákban és sortokban Alexát hosszú lábai teszik csak igazán csinossá, s a sikkes alsó viselethez választott elegáns blúzok és természetes színű Chanel-, vagy Mulberry-táskák teszik fel az i-re a pontot.


Fotó: garotasmodernas.com

Ahogy láthatjuk, a fiatal modell lánynak a vörös is jól áll, hiszen kihangsúlyozza remek alakját és bájos arcát. Egy vörös szoknya akár visszafogott és elegáns viselet is lehet, ahogyan a kihívó és szexi koktélruha, egy pólóval és csizmával viszont laza és vad szerelés.

Bármit is vesz fel, Alexa mellett minden esetben jól mutat zenész párja, a 26 éves Alex Turner, aki az Arctic Monkeys frontembere. S mivel minden valamire való It-Girlnek szüksége van egy lázadó barátnőre is, Alexa baráti kapcsolatban áll Pixie Geldoffal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek