Starity

Piacra kerülhet Minka Kelly pornóvideója

2012. július 23. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minka Kelly a legújabb híresség, akinek házi szexvideója napvilágot látott. A videóval most házalnak különböző cégeknél, elképzelhető azonban, hogy sosem fogják kiadni, hiszen a színésznő valószínűleg még nem volt 18 éves a felvételen.

hirdetés
Piacra kerülhet Minka Kelly pornóvideója

Nem Minka Kelly az első sztár, akiről házi szexvideófilm kerül ki. Paris Hilton és Kim Kardashian gyakorlatilag a karrierjeiket alapozták meg a saját videóikkal, a Charlie angyalai-sorozat sztárjának azonban nincs szüksége erre a fajta hírverésre.

A színésznő videóját most próbálják eladni az érte legtöbbet kínálónak, ám van egy kis csavar a történetben, ami ha igaznak bizonyul, a videót maximum megsemmisítésre lehet megvásárolni, kiadásra semmiképpen sem. A színésznő ugyanis valószínűleg kiskorúként forgatta a videóját, Új- Mexikóban, akkori barátjával. A háttérben az 1998. június 8-án megjelent Brandy album, a Never Say Never két dala szól, ám egy szakértő szerint a dalokat utólag adták a képanyaghoz, hogy azt a látszatot keltsék, hogy a sztár már elmúlt 18 éves a videó készítésekor.

A felvétel 30 perc hosszúságú, és mondhatni fél-profi minőségű, hiszen a kamerát állványra rögzítették és egy tévéhez csatolták, hogy a pár láthassa magát. A beszámolók szerint a színésznőn látszik, hogy tisztában van a kamera jelenlétével.

Minka stábja egyelőre hallgat az ügyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek