Starity

Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák

2012. július 23. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éjjel lezajlott a már hagyománynak számító Teen Choice Awards, ahol a nyertesek mellett az érkezők ruhatárát is érdemes szemügyre venni. Lássuk, ki hogyan öltözött fel a rendezvényre!

hirdetés
Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák

A Teen Choice Awards nagyon népszerű a tinik körében világszerte, mivel olyan tinisztárok teszik tiszteletüket a rendezvényen, mint Justin Bieber, Selena Gomez, Taylor Swift és Nina Dobrev, akik a nézők szavazataiért küzdenek egész évben. Nos, nézzük, mit viseltek a vörös szőnyegen a népszerű zenészek!

Legjobb ruhák

Bár még mindig nem egészen tiszta, hogy Rebecca Black mit keresett itt, de a Grammy-megjelénese után már nem is vagyunk annyira melepődve. A ruhái viszont idén is kifogástalanak voltak, és úgy látszik, őt is elkapta a népszerű divat, és hajának alsó részét befestette feltűnő lilára, ami ráadásul nagyon jól passzolt a felsőjéhez.

Selena Gomez napjaink egyik legnagyobb tinisztárja, aki gőzerővel igyekszik kinőni a Disney-hercegnő címet. Ezzel a kislányos rózsaszín ruhával nem biztos, hogy sikerülni fog, de a látvány magáért beszél. Selena egyszerűen nagyszerűen festett ezzel a minimalista stílussal.

Taylor Swift visszatért szőke tincseihez, amellyel mindenki megszerette, és ahogy az szinte várható volt, fehér kis ruhájában úgy festett, mint egy görög istennő. Szép!

Victoria Justice csak úgy káprázott a mintás, nyakbakötős csodájában, amelyet nagyszerűen dobott fel egy kis táskával és ékszerekkel.

Zooey Deschanel szépen kiemelte derekát és kecses vonásait ebben a Monique Lhuillier-féle ruhakölteményben, amelyhez bár fekete cipője annyira nem ment, ettől az apró bakitól most eltekintünk.

Lea Michele képtelen mellélőni, főleg nem egy ilyen nagyszerű, rózsás Versace-ruhában, amely így kiemeli kecses derekát és szép lábait. A mosoly pedig még szebbé tette az összhatást: hűha, valaki nagyon érti a dolgát!

Nina Dobrevet sem láttuk még rossz ruhában: véletlen lenne? Ez a jó szokása most sem tört meg, a TCA-n is ragyogott J. Mendel-féle kék kisestélyiben. A törékeny színésznő mindig tudja, hogy tegye még nagyszerűbbé az összhatást: most éppen az arany színű cipőjével és karkötőjével.

Chris Colfer is tökéletesen nézett ki ingjében és farmernadrágjában, amely pont méretre szabott volt, így nem esett Justin Bieber grammys hibájába.

Demi Lovato sokakat meglepett és sokkolt merész ruhakölteményében és magas talpú cipőjében, de azért erre még nem lehet azt mondani, hogy nem divatos, és egészen jól áll az énekesnőnek is! Hajából eltűnt a csúnya kék szín, helyét lágy szőke vette át. És milyen szép így!

Colton Haynes remekül festett szürke öltönyében, amelyet üditően feldobott sárga pólója, amely még a TCA logójához is illett! Cseles!

Ian Somerhalder bár nem vitte túlzásba, valljuk be, egy TCA-ra valóban nem kell öltönyben megjelenni, és így is – szürke pólójában és fekete nadrágjában – biztos a lányok kedvence lesz.

Tom Dumont, Adrian Young, Gwen Stefani, és Tony Kanal, mint visszatérő banda, a No Doubt. Tökéletes passzolnak egymáshoz, nem lehet kifogás a szerelésükben.

Chod Overstreet pont úgy néz ki, mint Zac Efron a Megint 17-es belépőjében. És ha már őt annyira szerettük fehér pólójában, fekete bőrkabátjában, koptatott farmerében és tornacipőjében, akkor Choddal sem tehetünk másképp.

Legrosszabb ruhák

Nem tudjuk eldönteni, mi a rosszabb Joe Jonas, az egykori tinititán szerelésében – gaz a fején és nagypapis zöld öltönykabát – vagy a borzalmas cipő, amit ehhez az egészhez választott.

Miranda Cosgrove egy nagyon bájos lány, de most úgy érezzük, nem működött ez a flitteres ruha az ő esetében. Aránytalanul sok és nagy a felső rész, még az alsó fele alig takar valamit. A cipő viszont gyönyörű.

Kevin McHale, a Glee népszerű színésze, nem gondolhatta komolyan ezt az inget ezzel a borzalmas terepmintás gatyával és amúgy csinos cipővel. Borzalmas! Vajon sötétben öltözködött fel?

Kat Graham többnyire mindig kifinomult stílusáról híres, de ezt a Mara Hoffman ruhát nem egészen találta el. Elveszett benne kecses alakja.

Jordin Sparks rengeteget fogyott, azonban ha ilyen előnytelenül mellkasban szélesítő ruhákat fog felvenni a továbbiakban is, akkor nem sok értelme volt. A költemény továbbá szélesítette az énekesnő derekát is, így duplán rossz választás volt.

Holland Roden tökéletes porcelánarcához valami klasszikust szeretett volna választani, de ez az Alice and Olivia szerelés még is a nagymamáink függönyére enged emlékeztetni.

Nikki Reed sokak szerint a világ egyik legszebb nője, azonban ezt most nem bizonyította ContrarianNY-szerelésében, amelyben teljesen elveszett az alakja.

Justin Biebernek bár nagyon bejött a Believe albuma, a stílusérzéke mégis valahogy kihagy az ilyen rendezvényeken. Örülnénk, ha ezt a borzalmas fehér nadrágot a még borzalmasabb fehér cipővel elfelejtené!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek