Starity

Rachel Weisz: „Könnyű észrevétlennek lenni”

2012. július 24. 11:11   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rachel és Daniel New Yorkba költözött a frigyre lépést követően, ahol sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet élnek. Rachel szerint a New York-i lét sokkal jobb a családja számára.

hirdetés
Rachel Weisz: „Könnyű észrevétlennek lenni”

Rachel Weisz és Daniel Craig sosem szerették a nyilvánosságot, túlzottan zavarta őket, hogy nem tudtak normális és kiegyensúlyozott életét élni a villanó fények mellett. A hírességek nagyobb része imádja a fényűzést, illetve azt, hogy lépten-nyomon lesifotósokba botlódjanak, azonban Rachelt nem ebből a fából faragták.

A pár 2011 júniusában házasodott össze, és közös megegyezés alapján paparazzoktól mentes életet szerettek volna élni. A két színész könnyű utat talált erre, New Yorkba költöztek és maguk mögött kívánták hagyni a vakuk fényét, amely nagyobb részt sikerült is, azonban a James Bond-színésznek, Daniel Craignek, még így is kalapot kell felvennie, hogy elrejtse személyazonosságát.

Rachel és Darren Aronofsky kapcsolatából született hat évvel ezelőtt a fiúk, Henry, aki Rachellel és Daniellel él New Yorkban. Rachel elmondása szerint, soha nem kellett agódnia amiatt, hogy a lesifotósok meg fogják őket szállni. Daniellel kicsit nehezebb, de csak azért, mert férjének kalapot kell helyeznie fejére, hogy ne ismerjék fel.

„Megpróbálsz minél gyorsabban sétálni, hogy elintézd a dolgodat. Az, hogy New Yorkban élek, mindent sokkal egyszerűbbé tett számomra. Még soha nem mentem el zajos klubokba, vagy menő éttermekbe. Mint anya, nincs más dolgod, mint este lefektetni a gyermekedet, és egy jó meleg fürdőt venni egy igen fárasztó nap után”nyilatkozta Rachel Weisz, aki a legújabb Bourne-filmben kapott szerepet, ahol lehetősége volt, hogy a legkeményebb stílusát hozza elő magából, ugyanis számára ez az első alkalom, hogy akciófilmben is megcsillogtathatja színészi játékát.

Rachelt megkérdezték, hogy mennyire hasonlít férje, Daniel – aki immáron harmadik alkalommal tér vissza James Bond bőrébe – és az új „Bourne”, Jeremy Renner. A Múmia sztárja erre azt válaszolta, hogy mindketten abban hasonlítanak, hogy eszméletlenül jó színészek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek