Starity

Izzy Stradlin újra fellépett a Guns N' Rosesszal

2012. július 24. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Guns N' Roses egykori gitárosa együtt zenélt a jelenlegi felállással Saint Tropez-ban, ahol a zenekar meghívott vendégként volt jelen egy esküvőn.

hirdetés
Izzy Stradlin újra fellépett a Guns N' Rosesszal

Július 21-én éjjel a Guns N' Roses egy privát esküvőre kapott meghívást, és az est fénypontja az volt, amikor a zenekar eredeti ritmusgitárosa Izzy Stradlin csatlakozott Axl Rose-hoz és csapatához.

A banda ezen a hétvégén a spanyolországi Coste de Fuego-fesztiválon játszott Benicassim városában, az utolsó show-ra pedig Palma de Mallorcan került sor az európai turné keretében, amely május eleje óta tartott. A banda előtt a kanadai zenész Bryan Adams lépett színpadra.

A jelenlegi tagok közül Ron „Bumblefoot” Thal és Dj Ashba a Twitteren tette közzé eme örömteli esemény hírét, és szavaik alapján számukra is megtiszteltetést jelentett a legendás gitárossal együtt játszani. Nem ez volt az első alkalom, hogy Izzy csatlakozott gyerekkori barátjához Axl Rose-hoz a színpadon. Utoljára júniusban állt egy színpadon a londoni O2 arénában.

A gitáros még 1991-ben hagyta el a zenekart és azóta eltelt években főként szólókarrierjére összpontosított. A frontember Axl Rose-zal sikerült rendeznie a félreértéseket és fellépett a 2006-os turné során is a zenekarral.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek