Starity

Carly Rae Jepsenről is szexvideó került elő?

2012. július 24. 00:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Állítólag a Call Me Maybe énekesnője is rendelkezik egy pornóvideóval, amire Perez Hiltonnak bizonyítéka is van.

hirdetés
 Carly Rae Jepsenről is szexvideó került elő?

Legutóbb Minka Kelly állítólagos szexvideója kavart nagy port, de most úgy tűnik, hogy a Call Me Maybe énekesnőjét is szeretnék bemocskolni. Carly Rae Jepsen előélete eddig makulátlan volt, pedig már meztelen képekkel is bepróbálkoztak nála, de ez az akció kudarcba fulladt, mivel kiderült, hogy nem is a 26 éves énekesnő szerepel rajtuk.

Most valaki ismét a bájos Carlyt akarja lejáratni egy állítólagos pornóvideóval a múltjából. Elsőként Perez Hilton közölte le blogján a hírt, melyhez képeket is csatolt abból a bizonyos felvételből. A filmből kivágott fotók nem túl jó minőségűek, de tény, hogy a rajtuk szereplő hölgyemény ugyancsak hasonlít Carlyra. Az eddigi információk szerint a videó alatt Katy Perry és Kanye West közös dala az E.T. szól és a lány egy férfival folytat intim telefonbeszélgetést.

Carly Twitteren reagált a hírre és bejegyzésében kijelentette, hogy nem ő látható a képeken: „Őrült egy reggel. Felfedeztem, hogy valaki feltett egy szexvideót és azt állítja, hogy én szerepelek benne. Nevetséges. Nyilvánvalóan nem én vagyok.”

Tehát az énekesnő elmondása szerint nincs semmi köze a videóhoz, de már korábban is hallhattunk ilyen kijelentéseket sztároktól és később mégis kiderült, hogy az illető szerepel azokon a bizonyos felvételeken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek