Starity

Megérintette a sztárokat is a coloradói tragédia

2012. július 24. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész világot sokkolta a múlt héten történt tragédia, így a sztárokat is, akik elárasztották az internetet az eseménnyel kapcsolatos reakcióikkal.

hirdetés
Megérintette a sztárokat is a coloradói tragédia

Pénteken a coloradói Aurora városában történt mozis tömegmészárlás híre az egész világot sokkolta és megdöbbentette, a hírek 14 halottról és ötvennél is több sebesültről szólnak, így az eset az egyik legvéresebb támadásként írta be magát a történelembe.

A sztárvilágot is megrendítették az események, például nemrég Demi Lovato a mészárlásban elhunytak emlékére énekelt, de a többi fiatal híresség is kifejtette együttérzését a Twitteren, ezekből párat mutatunk most be nektek.

„Ez a baj az emberekkel a világon. Imámat és részvétemet küldöm a családoknak Coloradóba, hihetetlenül szomorú.„ (Bella Thorne)

„A mai hírek hihetetlenül szomorúak. Imádkozok az ártatlan családokért, akiket ma megtámadtak.” (Joe Jonas)

„Imáimat küldöm a feldühítő tragédiához Aurorába. A személyes démonoknak nem kéne mások életeivel szórakozniuk!” (Debby Ryan)

„Kevesebb pisztoly = kevesebb pszichopata, aki fegyvert kaphat = kevesebb ártatlan élet elvesztése. Ez számomra elég nyilvánvaló.” (Miley Cyrus)

„Mondjunk egy imát Auroráért. Nagyon szomorú hallani ezeket a híreket, mindegyikőtökre sokat gondolok.„ (Ashley Tisdale)

„Együttérzek a coloradoiakkal. Annyira tragikus.” (Demi Lovato)

„Olyan szomorú hallani a coloradói lövöldözésről a Dark Knight Rises premierjén. Imádkozzunk az áldozatokért és családjaikért.” (Tiffany Thornton)

„Szivszorító lehet a családoknak megbírkózni ezzel a horrorisztikus, erőszakos cselekménnyel Coloradóban. Mondjunk imát!” (Hilary Duff)

„A gondolataimat és az imáimat a családoknak küldöm Coloradoba, ahol múlt éjjel a lövöldözés történt. Ez a hír annyira szomorú.„ (Nick Jonas)

A Batman-film sztárjai – akik ráadásul közvetve értintettek is a tragédiában – még mindig nem tudták feldolgozni, hogy ez megtörténhetett.

”A szívem szakad meg a történtek miatt. Nem tudom szavakba önteni a fájdalmamat, őszinte részvétem az áldozatok családtagjainak. Imádkozni fogok értük„ – mondta Anne Hathaway egy újságnak.

”Szörnyű és felfoghatatlan, ami történt. Képtelen vagyok elhinni" – vélekedett a Christian Bale, a főszereplő.

A filmstúdió úgy reagált a történtekre, hogy a filmből készítenek majd egy kevésbé erőszakos verziót is, valamint kivágják a fegyveres jeleneteket az előzetesből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek