Starity

Robert Pattinson megszabadulna a tinirajongóitól

2012. július 24. 14:02   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Őrült kislányok zaklatják nap mint nap, ezért minél előbb igyekszik kibújni a "tinilányok kedvence"-szerepből. Vadabb filmszerepekkel próbálja ezt elérni.

hirdetés
Robert Pattinson megszabadulna a tinirajongóitól

Miután a fiatal színész évekig az Alkonyat-filmek főhősét alakította, elmondása szerint rendkívül élvezi az új, felnőtt szerepeit – Bel Ami és a Cosmopolis –, mivel nem csupán a tinilányokat vonzzák közönségként.

A legújabb filmje kifejezi, hogy Robert mennyire rajong a vad és vagány lázadó szerepekért. A Black Book magazin szeptemberi számában mutatták be Robertet egy sor hamis, vagyis lemosható tetoválással a karján.


Fotó: blackbookmag.com

Legújabb képein arckifejezése unott és dacos, mintha a 26 éves színész belefáradt volna a pózolásba. Az interjúban tréfásan közölte, hogy a jó kedvéhez nem ártott volna némi alkohol.

„Szerettem volna egy félmeztelen fotósorozatot, ezért megkérdeztem egy táplálkozási tanácsadót, milyen diéta mellett piálhatok annyit, amennyit csak akarok – nevetett, majd folytatta – Felállított egy léböjt diétát.”

A tinilányokkal egyre inkább meggyűlik a baja a vadócabb imindzsre váltó színésznek. Nincs olyan nap, hogy valamelyik tinirajongó ne akasztaná ki valami elképesztő dologgal.

„Tegnap nagyon meglepődtem magamon. Négy perc elteltével teljesen kiakadtam” – nyilatkozta, miután egy tinilány meglehetősen szemérmetlen és tolakodó módon kívánt randit kérni a színésztől.

„Barcelonában forgattam és egy tinédzser lány odajött hozzám, aki úgy viselkedett, mint egy kis szörnyeteg. Minden áldott nap kért egy autogramot, majd egy este megkérdezte: »Szeretnél velem vacsorázni?« – elvitt volna egy étterembe a szüleivel, ahol én fizettem volna a számlát. Teljesen őrült volt” - mesélte nem mindennapi sztoriját a sztár. Ezek után nem is csodálkozunk rajta, hogy ennyire elege van a tinilányokból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek