Starity

Demi Moore féltékeny Mila Kunisra

2012. július 24. 14:02   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashton Kutcher új életet kezdett, ami láthatóan nagyon megviselte Demi Moore-t. A színésznő szabályosan hisztirohamot kapott, amikor megtudta, hogy exe kivel jött össze.

hirdetés
Demi Moore féltékeny Mila Kunisra

Amint nyilvánosságra hozták az Ashton Kutcherről és Mila Kunisról szóló képeket, melyen szerelmes párként andalognak, egy másik nőnek páros lábbal tapostak az érzelmeibe. Mikor Ashton Kutcher higgadtságáról ismert exneje, a szépséges Demi Moore meglátta az újságban szerelmét a fiatal és gyönyörű Mila Kunis karjaiban, a szemtanúk szerint hisztérikus pánikrohamot produkált.

Egy barátja így nyilatkozott: „Demi teljesen kiborult, mikor megtudta, hogy Ashton ilyen gyorsan továbblépett, és máris boldogságot talált egy másik nő oldalán. Teljesen szerencsétlennek érzi magát. Persze már szárnyra kaptak korábban is olyan hírek, miszerint ilyen-olyan nőcskékkel múlatja az időt, de egyikőjüket sem vette komolyan. – nyilatkozott egy barátja. – Ez az, ami Demit kikészíti. Nem képes elviselni a fotókat, amin Ashton egy másik nővel csókolózik. Úgy érzi, olyan, mintha a sajtó direkt az orra alá dörgölné.”


Fotó: gossiponthis.com

Ashton már nem tartozik semmivel volt nejének, de Moore mégis féltékeny. A színésznő adta be a válokeresetet, de egy forrás szerint: „Tudja, hogy mindennek vége Ashtonnal, de még mindig reméli, hogy egyszer talán újra rendbe tudják hozni a kapcsolatukat. Most, hogy talált valaki mást magának, ennek az esélye gyakorlatilag nulla.”

Persze elsősorban a nagy korkülönbség bántja az exfeleséget, hiszen a fiatal Mila Kunis még csak 28 éves. Ráadásul egyes források szerint Ashton és Mila között már komolyabbra fordult a kapcsolat.

Már szinte együtt élnek Ashton hollywoodi otthonában. Mint minden szerelmes pár, szinte elválaszthatatlanok” – nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek