Starity

Hamarosan jön Rebecca Black debütáló albuma

2012. július 24. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black is megjelent a vasárnap rendezett 2012-es Teen Choice Awards-on, és a kamerák kereszttüzében azt is bejelentette, hogy elkészült első albumának anyagával, ami hamarosan meg is jelenik.

hirdetés
Hamarosan jön Rebecca Black debütáló albuma

A tavalyi Teen Choice Awardson Rebecca Black nyert a Choice Web Star kategóriában, ezúttal pedig azért ment el a rendezvényre, hogy támogassa az idei jelölteket. Nem maradhatott el a rózsaszín szőnyeges interjú sem, Rebecca pedig készséggel válaszolt a kérdésekre.

Először is megosztotta, hogy épp most készült el debütáló albuma felvételeivel, és bár közreműködők nélkül készült el az anyag, talán a következő lemezére összeáll néhány bálványával.

„Mivel ez az első albumom, mi tényleg csak elkezdtük és leraktuk az alapot, de talán majd legközelebb.”- mondta a 15 éves énekesnő, aki azt is elárulta, hogy Ed Sheeran-nel szeretne leginkább duettezni.

Szó esett a YouTube-os karrierjéről is, amivel kapcsolatban Rebecca elmondta, hogy sejtelme sem volt, hogy a Friday videója ennyi kattintást fog megérni, és megígérte, hogy halála napjáig bombázni fogja a videómegosztó portált további videókkal.

Ami pedig a zenei inspirációt illeti, Rebecca elmondása szerint Rihanna Talk That Talk és a The Black Keys albumait hallgatta a munkálatok alatt leginkább.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek