Starity

Stephen Moyer: „Több meleg jelenetet szeretnék a True Bloodban”

2012. július 24. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stephen Moyer úgy látszik nemcsak a munkát és a sikert élvezi a True Blood kapcsán, hanem építő ötletekkel is kiveszi a részét a sorozatból. Legújabb gondolata egy meleg-vonal volt.

hirdetés
Stephen Moyer: „Több meleg jelenetet szeretnék a True Bloodban”

Június közepén startolt a True Blood ötödik évadja, amelyben az eredeti szereplőgárda nagy része szerepel – így a Vámpír Billt alakító Stephen Moyer is – azonban az angol színész nemcsak szereplésével igyekszik kivenni a részét a munkából, hanem ötletekkel is hozzájárul Alan Ball munkájához.

Legújabb ötlete például az, hogy kellene egy meleg-vonal a sorozatba, amelyben az általa alakított Bill, a Sam Trammel által megformált Sam Merlotte, és mindenki kedvenc viking vámpírja, az Alexander Skarsgård által játszott Eric Northman szerepelne. Merész ötlet, azonban nem tudni, hogy a True Blood készítői mennyire egyeznének bele, valószínűleg előbb-utóbb kiderül.

„Tavaly, amikor Sookie fantáziája volt Erickel és Billel, akkor javasoltuk, hogy hozzunk ki többet belőle, de nem lett belőle semmi” – szomorkodott a magát a helyességi rangsorban utolsónak gondoló színész, aki nem mellesleg hamarosan ismét apuka lesz – kétszeresen is – kolléganőjétől, a Sookie-t alakító Anna Paquintől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek