Starity

A férfiaknak elegük van Kim Kardashianból

2012. július 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AskMen éves felmérésében arra voltak kíváncsiak a szerkesztők, melyik hírességeket unják a legjobban olvasóik. Úgy tűnik, Kim Kardashian 15 perce véget ért.

hirdetés
A férfiaknak elegük van Kim Kardashianból

Több, mint 50 ezer olvasó küldte vissza véleményét az AskMen Great Male Survey keretében, amely többek között arra is kíváncsi volt, hogy melyik celebekkel vannak tele a válaszadók hócipői leginkább. A külön női és férfi kategóriára bontott kutatás mindkét szekciójában egyértelmű győztes született, elsöprő szavazatkülönbséggel.

A női kategóriában Kim Kardashian lett a befutó, a válaszadók 62%-a nem akar többet hallani a dúsidomú szépségről. A dobogó második fokát Nicki Minaj szerezte meg 18%-kal, a harmadik pedig Jennifer Lopez lett a maga 9%-ával. A további sorrend: Kate Middleton – 6%, Sofia Vergara – 3%, és Kate Upton – 2%.

A férfi celebeknél ha lehet, még egyértelműbb volt, kikre nem kíváncsiak az olvasók, hiszen 67%-os szavazataránnyal Justin Bieber lett a győztes. Úgy tűnik, a tinisztár gyakori sajtómegjelenései nem tettek valami jót a megítélésének azok körében, akik nem rajongói az énekesnek. A második helyen holtverseny alakult ki Lebron James és Kim Kardashian jelenlegi kedvese, Kanye West között, akik mindketten a szavazatok 10%-át szerezték meg. Utóbbi valószínűleg kevesebb szavazatot kapott volna, ha nem lenne tele a sajtó Kimmel való kapcsolatával. Szavazatot kapott még a két amerikai elnökjelölt Barack Obama (8%), és Mitt Romney (5%), bár az ő szavazataik betudhatóak az idei igen kiélezett választást övező agresszív kampánynak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek