Starity

Christian Bale meglátogatta a mozis mészárlás sérültjeit

2012. július 25. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Batman-film főhőse személyes látogatást tett Aurorában, hogy kifejezhesse részvétét az áldozatok családjának.

hirdetés
Christian Bale meglátogatta a mozis mészárlás sérültjeit
Fotó: Twitter

A 38 éves brit színész két és fél órát töltött az Aurórai Gyógyászati Központban tegnap délután, ahol a múlt pénteki vérengzésben megsérült és ebbe a kórházba felvett sérült betegekkel találkozott.

„A betegek nagyon örültek, hogy találkozhattak Bale-el – mondta Bill Voloch, a Kórház elnökhelyettese a Denver Postnak. – Bizonyára mind nagy rajongói a filmjeinek. Batmant akarták látni, ezért nagy örömmel fogadták Bale-t. Reméljük, hogy terápiás célokat is szolgált a pácienseknél tett látogatás, az egész csapat nagyon hálás neki ezért.”

A betegek elmondása szerint a sztár nagyon barátságos és pozitív volt, nem csoda, ha a sztárral készült közös képek percekkel később már a Twitteren landoltak.

Az Oscar-díjas színész a feleségével, Sibi Blazickal érkezett és a sérültek mellett találkozott azokkal az orvosokkal és rendőrtisztekkel is, akik a helyszínen részt vettek a mentésben, a kórház után pedig meglátogatta a mozi melletti áldozatok emlékére felállított emlékhelyet, hogy ott is lerójja kegyeletét.


Fotó: Getty Images

A Warner Bros megerősítette, hogy Bale látogatása teljes mértékben magánakció volt, a stúdió nem kérte őt erre és filmmel kapcsolatos teendői sincsenek Auróra közelében.

A pénteki Batman-premieren történt tömegmészárlásban 12 ember veszítette életét és 58-an megsérültek. Az elkövető egy 24 éves ideggyógyász doktorandusz volt, aki azt képzelte magáról, hogy ő Joker, Batman legnagyobb ellensége. A coloradói törvények szerint James Holmest akár halálra is ítélhetik.


az elkövető az első tárgyaláson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek