Starity

Jasmine Villegas saját történetét meséli el klipjében

2012. július 26. 12:12   |   Szerző: destiny96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jasmine Villegas új klipje július 19-én jelent meg, és nem másról, mint életének arról a szomorú szakaszáról szól, mikor barátja bántalmazta.

hirdetés
Jasmine Villegas saját történetét meséli el klipjében

Jasmine Villegasszal is megtörtént az a borzasztó dolog, ami sok más nővel: volt barátja, egy feltörekvő rapper tisztességtelenül bánt vele, és többször is bántalmazta. A lány azért, hogy megakadályozza az ilyesfajta tragédiák továbbszaporodását, dalt írt róla, a hozzá készült klipben pedig kétséget kizáróan kiderül, mi történt valójában a fiatal és tehetséges énekesnővel.

A videó nyilvánvalóan sokat jelent Jazzynek, hiszen, mikor mutatják az erőszakos részeket, könnyek gyűlnek a szemébe. A kisfilm elején és végén feltűntetett szöveg Jasmine személyes üzenete rajongóinak, és egy bántalmazás elleni kampány része.

A videó elején és végén feltűntetett szöveg fordítása: „Mindenkinek van története, ez egy része az enyémnek, és ez tett azzá, aki vagyok. Soha ne érezd magad zavarban vagy megszégyenülve az elszenvedett kísérletek miatt. Nőlj fel tőlük, és soha ne nézz vissza. Nem vagy egyedül. Szeretettel, Jasmine.”

„Országosan közel 1,5 millió tanuló él meg évente fizikai bántalmazást randipartnerétől. Az Egyesült Államokban háromból egy serdülő lesz áldozata fizikai, szexuális, érzelmi vagy szóbeli visszaélésnek. A tinik csupán 33%-a vallja be, hogy volt olyan kapcsolata, amelyben bántalmazták.”

A kisfilm végén mutatnak egy telefonszámot és egy kódot is, ahonnan segítséget kaphat egy ilyen áldozat. Reméljük Jasmine túl tud lépni ezen a tragédián, és sokaknak segít történetének elbeszélésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek