Starity

Damu Roland katonának képzeli magát a börtönben

2012. július 25. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy próbálja átvészelni a börtönéveit az elítélt sorozatszínész, hogy azt képzeli, ő egy katona és egy kiképzésen vesz részt.

hirdetés
Damu Roland katonának képzeli magát a börtönben
Fotó: Blikk

A Blikknek sikerült exkluzív riportot készíteni a nemi erőszakért elítélt sorozatszínésszel a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben, ahol büntetését tölti. Az interjúból kiderült, hogy Damu úgy próbálja átvészelni ezt az időszakot, hogy katonának képzeli magát, aki egy kiképzőközpontban van, és ezt a szerepet játssza nap mint nap.

„Csak úgy tudom túlélni ezt az egészet mint színész, hogy egy szerepet játszom. Azt találtam ki, hogy katona vagyok, és ez egy kiképzés. Másképpen nem megy! Kiabálhatnék, hogy ártatlan vagyok, hogy engedjenek ki! Mit érnék el vele? Vinnének a fogdára, az igazságügyi elmemegfigyelőbe. Azt az örömet, hogy Damu kikészült, nem adom meg senkinek, főleg azoknak a gazembereknek nem, akik idejuttattak” – mondta a Blikk videójában Damu Roland, aki nagyon figyel az egészségére is: rendszeresen edz és áttért a vegetáriánus életmódra, amihez a börtönben minden adott.

„Egy katonának fontos a fizikum a túléléshez, a sporthoz. Odafigyelek, hogy elég fehérjét, vitamint egyek. Kérésre vegetáriánus étkezést biztosítanak, ezt úgy kell elképzelni, hogy ha kelkáposzta-főzelék van, a többiek húsból kapnak hozzá fasírtot, nekem szójából készítik” – vallott étkezési szokásairól az elítélt.

Damu azt is elmondta, hogy tudatosan fárasztja le magát minden egyes nap kőkemény munkával és edzéssel, hogy este nyugodtan aludhasson, rémálmok nélkül. A legmodernebb biztonsági technikával felszerelt börtönből eszébe sem jutna megszökni, úgy gondolja, ártatlanként egyetlenegy dolga van, hogy férfiasan, keményen, becsülettel végigcsinálja ezt a dolgot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek