Starity

Suri Cruise édesapjával szeretne élni

2012. július 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie Holmes nemrégiben úgy döntött, szigorúbban fogja nevelni lányát, Surit, ugyanis nem akarja, hogy luxuscikkeket kapjon és méregdrága ruhákban járjon. Ám Tom Cruise teljesen máshogy vélekedik arról, mi a jó Surinak.

hirdetés
Suri Cruise édesapjával szeretne élni

Miután Tom Cruise hónapok óta nem látta kislányát, különleges kirándulásokra vitte és ellátta őt rengeteg pazar ajándékkal, így Suri inkább választaná az izgalmasabb életet édesapja mellett, mint a New York-i életet édesanyja felügyelete alatt.

„Tom nem sajnálta a pénzt. Több mint 170 ezer dollár értékben vásárolt lányának drága ajándékokat és a kedvenc ételeit vette meg neki. Egy öt csillagos szállodában töltötték az időt és tettek egy kiruccanást a tenegerpartra helikopterrel” – nyilatkozta egy bennfentes.

Apa és lánya jókat nevettek, játszadoztak és Suri bármit megkapott amit csak akart. Miután a kislány eltöltött pár órát az édesapjával, már egyáltalán nem örült a hazaindulásnak. A forrás szerint Suri kisírta a szemeit, Tom nevelési módszere pedig úgy látszik bevált. Katie most jobban félti kislányát exférjétől mint valaha, amire lássuk be, meg is van az oka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek