Starity

Igaz a pletyka: Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont!

2012. július 25. 22:10   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igaznak bizonyult a pletyka, mely szerint az Alkonyat-filmek sztárja viszonyba keveredett a Hófehér és a vadász című film rendezőjével – Kristen nyilvánosan kért bocsánatot kedvesétől.

hirdetés
Igaz a pletyka: Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont!

Nemrégiben kompromittáló képek láttak napvilágot az amerikai Us Weekly magazin hasábjain, melyek tanulsága szerint Kristen Stewart romantikus kapcsolatba került legújabb filmje, a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel. A hír hallatán sokan találgatásokba bocsátkoztak, olyanok is akadtak, akik ügyes képmanipulációnak tartották a megjelent lesifotókat.

A bulvársajtónak azonban kivételesen igaza volt – az Alkonyat-filmek fiatal színésznője valóban megcsalta párját, Robert Pattinsont a kétgyermekes, nős férfival. A People magazin két közleményt is megjelentetett, melyben mind Kristen, mind pedig Rupert elnézést kért a botlásáért.

„Mélységesen sajnálom, hogy fájdalmat és kellemetlenséget okoztam azoknak, akik közel állnak hozzám és mindazoknak, akik érintettek a dologban. Ez a pillanatnyi indiszkréció a legfontosabb személyt veszélyeztette az életemben, azt a férfit, akit a legjobban szeretek és tisztelek, Robot. Szeretem őt, nagyon szeretem, annyira sajnálom” – hangzottak Kristen szavai a közleményben.

A 41 éves brit rendező sem hagyta szó nélkül a történteket: „Teljesen kétségbe vagyok esve a fájdalom miatt, amit a családomnak okoztam. A gyönyörű feleségem és az angyali gyermekeim a mindeneim. Tiszta szívemből szeretem őket. Imádkozom, hogy együtt sikerüljön átvészelnünk ezt az egészet.”

Egyelőre nem tudni, Robert hogyan reagált párja kis „kihágására”, Sanders felesége azonban kétértelmű üzeneteket posztolt a Twitterjére, majd törölte magát onnan – feltehetően igencsak megviselték az elmúlt napok hírei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek