Starity

Újra főszerepben Blanca Soto

2012. július 31. 13:01   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Juan Osorio producer egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette ki, hogy új novellájának, a Porque el amor mandának női főszerepe Blanca Soto ölébe hullott.

hirdetés
Újra főszerepben Blanca Soto

Juan Osorio producer nemrég sajtótájékoztatót tartott, ahol lehullott a lepel a Porque el amor manda című új novellája szereplőiről, többek között a női főszereplő kilétére is fény derült. A főszerepért Ludwika Paleta és Blanca Soto versenyeztek, végül Blanca került ki győztesként a versenyből. A férfi főszereplő kiléte eddig sem volt titok, a szerep Fernando Colungáé. Erről mesélt is a producer a sajtótájékoztatón.

„Amikor megkerestem Fernandót az ajánlattal, azt mondta, nem szeretne most visszamenni Mexikóba, mert más tervei vannak Los Angelesben. Aztán elmondtam neki, hogy ez egy teljesen más karakter lenne, mint az eddigiek, erre pedig már igen mondott. Ez nagy kihívás Fernando számára, mert itt nem szívtiprót kell játszania, hanem családapát. Boldog vagyok, hogy elfogadta a felkérést, Blancával együtt!”

Blanca egyébként még sosem forgatott a Televisával, hiszen az Eva Luna és az El Talismán című novellái is a Univisionnál készültek.

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre forgathatok a Televisánál, mivel eddig csak Miamiban forgattam. Itt sokat fogok tanulni, és arra fogok törekedni, hogy profi legyek. Számomra a sorozat érdekes és nagy kihívás”mesélte el Blanca, akinek egy Alma nevű irodistát kell eljátszania.

Ez a novella egyébként Fernando Colunga nagy visszatérése is lenne, hiszen utolsó novellája a Luceróval közös Soy Tu Duena volt.

Ami viszont kérdéses, hogy ki fogja énekelni a főcímdalt. A producer MaríaJosé és 3BallMty közöt vacillál. Elmondása szerint végül lehet, hogy olyat kapunk, amire nem is számítanánk. A Porque el amor manda premierje október 8-án várható a 20.15-ös idősávban a mexikói Canal de las Estrellas csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek