Starity

Nem lesz Oscar-jelölt az új Batman-film

2012. július 26. 09:09   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Akadémia tagjai megtekintették a nagy esélyesnek gondolt új Batman-filmet, amit csapnivalónak neveztek és úgy vélik, színészileg is nulla a szereplők alakítása.

hirdetés
Nem lesz Oscar-jelölt az új Batman-film

A Hollywoodreporter legújabb cikkében arról ír, hogy az Oscar zsűrije megtekintette az új Batman-filmet és nem voltak elragadtatva tőle. Állítják, hogy döntésük hátterében nem az aurorai mészárlás áll, a megjelent emberek többsége egyetértett abban, hogy a film nem sikerült jól, csalódás lett, ezért esélyt sem látnak arra hogy Oscar-jelölt legyen.

A cikk azt is taglalja, hogy egyes tagok szerint a filmben szereplő színészek nem tettek ki magukért, nem elég tehetségesek, ahhoz hogy nyerjenek, hovatovább, alakításuk érdemtelen, a jelölést sem érdemli meg.

Tom Sherak, az Oscar egyik törzsgyökeres tagja szerint a nézők nem is nézték végig a filmet, a folyosóra mentek ki beszélgetni és teázgatni, a bent maradt pár ember pedig erőltetetten tapsolt a film végén.

A zsűri másik neves tagja, Bret Easton Ellis azt írta Twitterén, hogy semmi nincs a filmben, ami Oscar-jelöltté tenné azt: „Nem mintha számítana de senkinek sem tetszett az új Batman a ma esti Los Angeles-i vetítésen”

Bret nem sokkal később újabb bejegyzést tett közzé amiben az állt, hogy ettől függetlenül továbbra is nagy rajongója Nolannak.

Az új film valóban nem kapott jó kritikákat, a mozis lövöldözés előtt is többnyire negatív kritikák jelentek meg. Nolan nem rendez több Batman filmet, Christian Bale soha nem lesz újra Batman, Nolan levélben búcsúzott el a filmtől és a főhőstől. Bale pedig megnyugodhat, hiszen a legújabb információk szerint szerint a gyilkos őt és Gary Oldmant akarta eredetileg lelőni, amelyről egy kézzel írt levelet is küldött pszichológusának és a helyi rendőrségnek néhány hete – ám azt a borítékot senki nem bontotta fel mindeddig.

A magát egyszerűen Jokernek képzelő James Holmes szerint Christian Bale nem jó Batman (ezzel úgy tűnik, egyetért az Oscar zsűrije is) és szerette volna eltenni láb alól saját maga, azaz Joker legfőbb ellenségeit, Batmant és Gordont (Gary Oldman). A mai tárgyaláson James-re maszkot adtak mert leköpdöste saját ügyvédjét, az őröket és mindenkit maga körül, sőt, a bejárati ajtónál kobozták el tőle egy másik pisztolyt is, amit be akart vinni magával a tárgyalóterembe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek