Starity

Jessica Chastain is szerepe miatt szabadult meg hosszú hajától

2012. július 26. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Chastain napjain egyik legtehetségesebb színésznője, számára egy szerep előrébbvaló a külsejénél is. Ezt bizonyítja az is, hogy a minap rövid hajjal fotózták le.

hirdetés
Jessica Chastain is szerepe miatt szabadult meg hosszú hajától

Már javában zajlanak Jessica Chastain új filmjének, a The Disappearance of Eleanor Rigbynek a forgatásai. A július közepi képeken Jessica még a tőle megszokott hosszú loknikkal mosolyog, ám a néhány nappal ezelőtti candidokon már alig ér a füle alá a frizurája, aminek nagy részétől szerepe miatt vált meg.

A történet egy New York-i párról szól, ahol a feleség, Eleanor Rigby (Jessica Chastain) elhagyja férjét, Conor Ludlow-t (James McAvoy), hogy főiskolára járhasson. A film érdekessége, hogy nem egy, hanem rögtön kettő filmet fognak bemutatni ezzel a címmel, ugyanis a történetet megismerhetjük mind a feleség, mind a férj nézőpontjából. A két alkotást 2013-ban mutatják be.


Jessica rövid hajjal

Nem Jessica az első sztár, aki megvált hosszú hajától egy-egy szerep kedvéért, hiszen mostanában nagy port kavart Anne Hathaway drasztikus átalakulása, aki koplalt, és alig néhány centiméteresre nyírta a haját, vagy éppen Charlize Theron, aki a Mad Max című filmjéért lett kopasz. Reméljük Jessica haja marad ilyen hosszúságú, hiszen ez a fazon nőies.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek