Starity

Katie Holmes fenekestül felforgatja lánya életét

2012. július 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie Holmes még mindig kitart amellett, hogy egy kis szigorral hétköznapi lányt faraghat kislányából, ezért mindent megtesz, hogy Suri úgy érezze magát, mint egy átlagos hat éves. Nézzük mik a módszerei!

hirdetés
Katie Holmes fenekestül felforgatja lánya életét

Amíg Tom Cruise volt az úr a háznál, kislányuk korlátozások nélkül élhetett. Akkor ment ágyba, amikor csak akart, mindent megkapott és azt ehetett, amit csak megkívánt. Most édesanyja ennek véget szeretne vetni egyszer és mindenkorra.

„Katie látta, hogy Suriból egy szörnyeteg lesz. Tényleg szülővé szeretne válni, és erős fegyelmet akar tartani. Suri élete meg fog változni”nyilatkozta egy bennfentes a Hollywoodlife-nak, aki a házkörüli új szabályokat is elárulta.

„Suri nyolckor ágyba kerül. Tom megengedte neki, hogy egész éjjel fent maradjon, és szcientológiai videókat nézzen. Katie azt szeretné, hogy lánya csinálja meg magának az ágyát, rakja el a ruháit, és segítsen kitakarítani a szobáját.”

A lap forrása azt is elismerte, hogy nem megy könnyen az új élet a csemetének: „Suri mutat némi ellenállást, de imádja az édesanyját, aki próbálja szép lassan, lépésről lépésre tanítani az új szabályokra, és úgy néz ki, elkezdett neki engedelmeskedni.”

Hamarosan Suri iskolába is mehet, ezért Holmes már nagyon izgatott, hiszen rengeteg másik lány fogja körülvenni, amihez szintén nincs hozzászokva a kislány, ez újabb kihívást jelent majd számára.

„Suri nem játszott más gyerekekkel, így az iskola hatalmas változást hoz majd az életébe. Katie csak azt szeretné hogy lányából normális gyerek legyen” – tette hozzá a bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek