Starity

Örökre lebénulhat Alekosz kérője

2012. július 27. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg mesterséges kómában tartják Anitát, aki szerdán vetette le magát a nyolcadik emeleti lakása erkélyéről. Az állapota nem túl bíztató: mindkét lába és medencéje is szilánkosra tört és egyik bordája sem ép.

hirdetés
Örökre lebénulhat Alekosz kérője
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mint ismeretes, Alekosz feleségkeresős műsorának egyik arajelöltje szerda éjjel egy vita után leugrott egy toronyház erkélyéről, de az öngyilkosság nem sikerült, ugyanis a csodával határos módon egy bokornak köszönhetően túlélte a becsapódást.

Anitát a rettenetes sérülései miatt mesterséges altatásban tartják az orvosok, különben a szürnyű fájdalmakat nem bírná elvilseni. A medencéje porrá zúzódott, mindkét lába szilánkosra tört, és a bordái is eltörtek. Csigolyatörése miatt a lábai nem mozognak, így ha fel is épül a sérüléseiből, nagy eséllyel örökre tolószékbe kényszerülhet.

„Bár csoda, hogy él a lányom, mégis szüntelenül imádkozni kell érte, hogy egyszer újra az legyen, aki valaha volt. A csigolyatörései miatt a lába nem mozog. Borzalmas belegondolni, hogy talán nem állhat lábra újra” - mondta a Blikknek Anita édesapja, aki tisztában van vele, ha lánya túléli a sérüléseit, akkor is évekbe telhet, míg teljesen felépül.

Anita nem egyik pillanatról a másikra került mélypontra, már hetekkel ezelőtt is kilátástalannak látta életét, de kálváriája már a régmúltban kezdődött. A Szerelem legfölsőbb szinteken című műsorban elárulta, hogy pszichológus segítségével tudott túllépni korábbi hétéves kapcsolatból, amelyben párja állandóan – még terhesen is – verte őt. Alekoszt, mint megmentőjét látta maga előtt, ám a műsort mégis feladni kényszerült, mert a játék közben ismét összeomlott, miután a többi lány szekálni kezdte, ráadásul később kiderült, hogy édesanyját a kórházban ápolják, mivel agyérgörcsöt kapott éppen azon a napon, amikor ő beköltözött a villába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek