Starity

Hónapok óta csalta Pattinsont Kristen Stewart

2012. július 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Kristen Stewart pillanatnyi indiszkrécióra hivatkozott, kiderült, igen hosszú pillanatig volt indiszkrét, hiszen viszonya Rupert Sandersszel legalább május vége óta tarthat, és mélyebb is, mint ahogy azt a színésznő beismeri.

hirdetés
Hónapok óta csalta Pattinsont Kristen Stewart

Egy hónapja Katie Holmes és Tom Cruise válásától volt hangos a sajtó, az ehavi top téma viszont mindenképpen Kristen Stewart félrelépése. Amióta az Us Weekly – általános szokásától eltérően – elég körültekintően és alaposan mélyére ásva az igazságnak kirobbantotta a sztorit, a média ráugrott a Twilight sztárjának magánéletére, egyre érdekesebb és megdöbbentőbb információkat előhúzva tarsolyukból.

A színésznő szappanoperába illően drámai sorokkal kért bocsánatot pillanatnyi indiszkrécióra hivatkozva, ám ez nem hatotta meg Robert Pattinsonmt, aki összepakolta a cuccait és kiköltözött Kristennel közös otthonukból.

A sajtó azonban kiderítette, hogy a színésznő által említett „pillanatnyi indiszkréció” nagyon hosszú pillanat lehet, hiszen már minimum három hónapja tarthat a viszony közte és a Hófehér és a vadászban őt rendező Rupert Sanders között. A Hollywoodlife egyik szerzője szerint a júliusi találkájuk túl gyors, túl egyszerű és túl rutinos volt ahhoz, hogy egyszeri alkalomként kivitelezhető legyen, a Daily Mail pedig azt állítja, hogy Kristen már május végén megpróbálta magához édesgetni Sanders kislányát azzal, hogy elvitte egy fagyizóba Los Angelesben, filmjének promóciója idején. A rendező mindkét gyereke közel került egyébként a színésznőhöz, úgyhogy elképzelni sem lehet, hogy mit érezhetnek most, hogy kiderült az igazság.

Az Us Weekly bérelt fotósai már május óta követik Kristent, így azt is látták, amint a sztár júliusban betért egy késő éjszaka is nyitva tartó drogériába, ahol óvszert, alkoholt és eldobható kamerát vásárolt, ami bizonyíték lehet arra, hogy a színésznő állítása ellenére nem pusztán néhány pusziról van szó. Ezt a hírt a National Enquier jelentette meg nevet nem említve, de mára több forrás, köztük a Blind Gossip is felfedte, hogy a szóban forgó hírben Kristenről volt szó.

Robert Pattinson és Kristen Stewart mindeddig kivont karddal őrizte magánéletét, így nem tudhatjuk, hogy bármelyikük is meg fog-e szólalni még ennek az ügynek a kapcsán. Kristen „indiszkréciója” azonban nagyon sokba került mindkettejüknek, hiszen a média kereszttüzébe kerültek, amit szerettek volna elkerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek