Starity

Klippremier: Pink - Blow Me (One Last Kiss)

2012. július 27. 13:01   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a szókimondó énekesnő új videoklipje, mely szeptemberben megjelenő albumának első kislemezéhez készült el. A kisfilm premierje tegnap volt Pink VEVO-csatornáján, és az MTV-n.

hirdetés
Klippremier: Pink - Blow Me (One Last Kiss)

A 32 éves énekesnő visszatérő albuma szeptember 18-án érkezik majd, The Truth About Love címmel. A lemeznek már felfedték a borítóját, bemutatták a dallistáját, és július 3-án kiadták róla az első kislemezt, a Blow Me (One Last Kiss)-t.

A slágergyanús dal nagy sikerre tett szert, az Egyesült Államokban a kilencedik helyig jutott, míg Ausztráliában listavezető lett. A számhoz nemrég forgatták le a videoklipet, melynek forgatásáról több kép is napvilágot látott. A kisfilm rendezője Dave Meyers volt, aki az énekesnő rengeteg videóján dolgozott már, többek közt a Fuckin’ Perfecten, és a Funhouse-on.

A klip premierje tegnap volt az MTV-n, és Pink VEVO-csatornáján is. A videó képi világa leginkább egy fekete-fehér régi francia filmhez hasonlít, de témája egyáltalán nem szokatlan az énekesnőtől. Egy kellemes piknikkel nyit, ám a végére Pink már egy esküvőn teremt káoszt, ahol egy szív alakú léggömbből kifolyó piros folyadék beterít mindent.

A kisfilm talán nem olyan, mint amire sokan számítottak, de a So What énekesnője nem változott, a videó ugyanolyan dühös és vicces, mint az előző klipek. A most megjelent fekete-fehér videoklip mellé pedig debütált Pink új dala is, a The King is Dead But the Queen is Alive, mely úgy tűnik nem fog helyet kapni a szeptemberben érkező lemezen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek