Starity

Katy Perry vigasztalja a felszarvazott Pattinsont

2012. július 28. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson jelenleg Katy Perryben talált vigaszra, aki kiáll a színész mellett, és szeretné mindenben támogatni.

hirdetés
Katy Perry vigasztalja a felszarvazott Pattinsont

Robert Pattinsont Katy Perry vigasztalja, miután fény derült a 2012 egyik legnagyobb botrányaként is emlegetett félrelépésre. A Twilight sztárja új filmjre rendezőjével, Rupert Sandersszel csalta meg kedvesét, akivel évek óta egy párt alkotott, közös lakást béreltek és közös kiskedvenceik is voltak.

A 26 éves színész is támogatta Katyt, amikor elváltak komikus férjével, Russell Branddel, így most a popsztár a soros. A Daily Star magazin forrásai szerint az énekesnő jelenti Rob számára a legnagyobb támaszt jelenleg.

„Szeretné mindenben támogatni Robertet, hiszen ő is vigasztalta Katyt, amikor beadták a válópert. Unszolja, hogy vegyen ki egy kis pihenőt, és szórakozzanak.”

Robert, aki három évig volt Kristen mellett jóban-rosszban, legalább két hónapot ad magának, mielőtt döntene: visszafogadja-e hűtlen kedvesét avagy sem. „Dühös és megbántott, egy ilyen egyszerű döntés meghozatala időbe telik” – mesélte a forrás, aki hozzátette, szeretne néhány hetet Stewart nélkül tölteni, hogy gondolkozzon. A színésznő ugyan többször is kérte azóta, hogy találkozzanak, és beszéljenek dolgokról, Robert hajthatatlan, mindössze egyedül szeretne lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek