Starity

Szűz fiúval osztotta meg ágyát VV Éva

2012. július 30. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy ágyban alszik Baukó Éva azzal a fiúval, aki korábban 800 euróval ajándékozta meg őt. A férfi most az exvillalakó háztartásának vezetésében is segít.

hirdetés
Szűz fiúval osztotta meg ágyát VV Éva
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A huszonhat éves Dénes Szlovákiában él, ahol egy mezőgazdasági vállalkozást vezet, és úgy döntött megmutatja magát a Borsban, hogy tisztázhassa a körülötte kialakult pletykákat.

Dénesről az a hír járta, hogy VV Éva szeretője, de mint kiderült, semmi másról nincs szó, mint egy komolyabb barátságról, ami a fiúnál abból áll, hogy főz, mos, takarít és ápolja a nemrég kéztörést szenvedő botrányhőst.

„A kéztörése miatt jó ideje szinte folyton itt vagyok. Ápolom, főzök, rendben tartom a konyhát, intézem a személyes dolgait, igyekszem mindenben segíteni” – magyarázta a lapnak a férfi, aki azt is kifejtette, hogy miért nem történt még köztük semmi, amikor ráadásul egy ágyban alszanak.

„Akarata ellenére nem csinálnék semmit. Olyan vagyok, hogy hiszek az önzetlenségben és a becsületben” – mondta Dénes.

Éva elárulta, hogy segítője még egyszer sem utalt a szexre, sőt még megcsókolni sem próbálta, ezért szívből becsüli őt, és úgy gondolja, nagyon szerencsés lesz az a lány, akivel majd szerelembe esnek. „Úgy gondolom, ő lesz az első az életében” – tette hozzá az exvillalakó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek