Starity

Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban

2012. július 30. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi napokban Kristen Stewart félrelépésétől volt hangos a sajtó. A Twilight-filmek stábja már fél az újabb film bevételeinek visszaesésétől, mivel a színésznő népszerűsége rendkívüli módon csökkent.

hirdetés
Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban

Valószínűleg őt sem érte váratlanul, hogy egy negatív lista élére sikerült felmásznia, miután kirobbant a félrelépése miatti botrány. Pár hónapja még biztosan nem gondolta senki, hogy egy amerikai internetes magazin által készített felmérésben a leginkább megvetett hollywoodi híresség a Twilight-filmek női főszereplője, Kristen Stewart lesz. Nem elég, hogy Rupert Sanders és Liberty Ross házasságát tönkre tette, de a közkedvelt Robert Pattinson érzéseibe is beletiport, így nem csoda, ha Pattinson rajongói megutálták még a szívszorító nyilvános bocsánatkérése ellenére is.

Még évekkel ezelőtt a lista élén álló Angelina Jolie a sajtó spekulációi szerint szintén egy házaspárt, Brad Pittet és Jennifer Anistont választotta szét, de ő most már nyugodtan fellélegezhet, hiszen igazi vetélytársra talált.

Természetesen a felmérés csupán az internetes újság olvasóinak körében zajlott, így nem igazán nevezhető reprezentatívnak, de azért így is elgondolkodtató az eredmény.

Ha egy nap Robert Pattinson képes lesz megbocsátani Kristen Stewart félrelépését, akkor sem lesz könnyű helyrehozni azt a súlyos csapást, melyet a botrány ejtett a csalfa színésznő karrierjén. A Twilight-filmek készítői állítólag már attól tartanak, hogy ez a népszerűségvesztés jelentősen visszaveti majd a legújabb film bevételeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek