Starity

Lindsay Lohan férfiakat vetkőztetett

2012. augusztus 01. 09:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a botrányos életű színész-énekesnő visszatér a filmiparba, hiszen nemrég kiderült, hogy új filmszerepet szántak neki. Három hónappal ezelőtt napvilágot látott súlyos pénzügyi problémái így megoldódni látszanak.

hirdetés
Lindsay Lohan férfiakat vetkőztetett

A fiatal színész-énekesnő a The Canyons című film forgatásán vetkőztette le a férfiakat. Lindsay közeli ismerősei a TMZ-nek azt mondták, hogy a színésznőnek egy topless jelenetet kellett leforgatnia, ám kicsit zavarban volt, hogy tíz felöltözött férfi előtt villantsa meg melleit. Ám Lindsay megtalálta a megfelelő megoldást, hogyan is tudná kényelmesebbé tenni a forgatást, így a kamerák mögött álló férfiakat arra kérte, hogy vetkőzzenek le, és csak az alsónadrágjukat hagyják magukon.

A stábtagok eleinte ellenkeztek, de rájöttek, hogy nincs más megoldás, és kénytelenek voltak alsóban forgatni a jelenetet. A hozzáállás kicsit furcsa és szokatlan Lindsay részéről, hiszen nem egyszer mutatott már többet magából, sőt, még a Playboyban is szerepelt anyaszült meztelenül. A film, melyben a botrányhősnőt a rajongók pár percig meztelenül fogják látni, 2013-ban kerül a mozikba.

Lindsay egy ideje olyan súlyos anyagi gondokkal küzd, hogy kénytelen volt ruháinak egy részétől is megválni, hogy kihúzza valahogy. A szerencse viszont ismét megtalálta, hiszen nem egy, hanem rögtön három szerepet is kapott, valamint ha igazak a hírek, akkor feltűnik majd a Horrorra akadva ötödik részében is, ezáltal négy új szerepet magáénak tudva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek