Starity

Taylor Swift ezúttal Conor Kennedyvel romantikázott

2012. augusztus 01. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hónapja még Patrick Schwarzeneggerrel ünnepelte július 4-ét az énekesnő, most pedig Robert F. Kennedy Jr. 18 éves fiával, Conorral látták összemelegedni.

hirdetés
Taylor Swift ezúttal Conor Kennedyvel romantikázott

Nem egészen egy hónapja még arról szóltak a hírek, hogy Taylor Swift július 4-én Arnold Schwarzenegger 19 éves fiával, Patrick Schwarzenegger színésszel romantikázott Massachusetts államban, az énekesnő azonban kategorikusan cáfolta, hogy barátságnál több lenne köztük.

Most úgy tűnik, Taylort egy újabb Kennedy-sarjjal szűrte össze a levet, hiszen a hétvégén Hyannis Portban kapták lencsevégre Robert F. Kennedy Jr. és a nemrég elhunyt Mary Richardson Kennedy 18 éves fiával, Conorral.

A sztár, aki bevallottan nagy rajongója Ethel Kennedynek, Conor nagymamájának, pénteken érkezett Hyannis Portba, három nappal a fiú 18. születésnapja után. A New York Post szerint a fiatalok találkozója rendkívül emocionálisra sikerült. Először egy házibuliba mentek együtt, majd kézenfogva sétáltak a tengeparton, trambulinon ugrándoztak, vitorlázni mentek, majd vasárnap a családdal tartottak a vasárnapi misére, amit közös pizzázás követett.

Hogy ezúttal tényleg egy kibontakozó románcról van szó, vagy Taylor egyszerűen egy kedves és közvetlen teremtés, még nem lehet tudni bizonyosan. A sztár egyelőre még mindig szinglinek vallja magát nyilvánosan, és tekintettel arra, hogy az elmúlt kapcsolataiban elég sokszor megégette már magát, valószínűleg óvatosabb lett a szerelemben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek