Starity

Flor Bertotti és Fede Amador a bőrükön hordozzák szerelmüket

2012. augusztus 06. 10:10   |   Szerző: FLORAMARILLA

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csacska angyalként megismert Florencia Bertotti és Federico Amador örök hűséget fogadtak egymásnak. Habár az esküvőig még nem jutottak el, bebizonyították, szerelmük nem csak múló kaland, mint ahogyan azt sokan gondolták kapcsolatuk elején: magukra tetováltatták egymás nevét.

hirdetés
Flor Bertotti és Fede Amador a bőrükön hordozzák szerelmüket

A két színész 2009-ben, a Niní című sorozat forgatásai alatt ismerkedett meg. Egyre szorosabb kötelék fűzte őket egymáshoz, majd 2010 februárjában napvilágot látott az a hír, miszerint Flor épp válni készült akkori férjétől, Guido Kaczkatól. A válás, valamint Flor és Fede kezdődő románca felkavarta az argentin sajtót, a média hónapokig ettől volt hangos. A szerelmesek egy ideig ügyeltek arra, hogy ne lássák őket együtt, amíg le nem nyugodnak a kedélyek, majd 2010 novemberében Fede Florhoz költözött, a következő év májusában pedig megvették közös szerelmi fészküket.

Fede tavaly a Herederos de una venganza című sorozatot forgatta, melynek augusztusi buliján félig kigombolt ingben mutatkozott, hogy bebizonyítsa: Florral minden a legnagyobb rendben, boldogabbak nem is lehetnének. A bizonyíték pedig a mellkasán található tetoválás, ami nem más, mint a színésznő neve: Florencia. A helyi sajtó csak ez év júniusában vette észre a varrást, miután áprilisban Florencia kínai jelekkel a derekára tetováltatta kedvese nevét, tehát viszonozta a színész gesztusát.

Sokan nem jósoltak hosszú jövőt a kapcsolatnak, de úgy tűnik, hogy ez a két és fél éve tartó szerelem egy életre szól, és most már csak a gyümölcsére kell várnunk, ami talán hamarosan meg is érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek