Starity

Kristen Stewart ismét főszerepben

2012. augusztus 03. 10:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen stewart megkapta álmai szerepét. Főszerepet fog játszani Scott Cooper jövőre bemutatásra kerülő mozifilmjében.

hirdetés
Kristen Stewart ismét főszerepben

Hiába küzd Kristen Stewart magánéleti nehézségekkel, úgy tűnik, ez nem hátráltatja karrierjét. Pár hónapja bejelentették, hogy filmet készítenek William Styron Lie down in darkness című regényéből. Kristen egyből meg is pályázta a film főszerepét, azonban a szerep nem adta magát olyan könnyen. Hollywood másik üdvöskéje, Jennifer Lawrence is mindent bevetve harcolt, hogy ő formálhassa meg az áhított karaktert. Mindketten azt nyilatkozták, ez álmaik szerepe, de csak egyikük győzedelmeskedhetett, immáron hivatalos, hogy Kristen öltheti majd magára a főszereplő Peyton Loftis karakterét.

A történet Virginiában játszódik, az 50-es évek közepén. A dráma egy rosszul működő, széteső család életét mutatja be, ahol a szülők folyton frusztráltak, amiért nyomorék lányuk, Maudie gondozása jelentősen megnehezíti életüket. Dühüket másik lányukon, a gyönyörű és teljesen egészséges Peytonon vezetik le. Az anyja gyűlöli őt, és féltékeny rá feltűnő szépsége miatt, míg részeges apja szexuális vonzódást érez irányába, amit nem fél kimutatni.

A filmet Scott Cooper rendezi majd, azonban a rossz nyelvek már előre rémeket jósolnak, ugyanis csakúgy, mint a Hófehér és a vadász rendezője, a férfi 41 éves, két gyermek édesapja, és modell foglalkozású felesége van. Reméljük, a történelem ezúttal nem ismétli önmagát, és nem kell Kristennek ismét egy megcsalási botrányba keverednie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek