Starity

Saját sorozatot kap Jennette McCurdy és Ariana Grande

2012. augusztus 03. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az iCarly hamarosan véget ér, a Nickelodeon kárpótolja a Sam-rajongókat, ugyanis Jennette McCurdy saját sorozatot kap, melyben legjobb barátnője, Ariana Grande lesz a másik főszereplő.

hirdetés
Saját sorozatot kap Jennette McCurdy és Ariana Grande

A Nickelodeon nagy dobásra készül, hiszen két legsikeresebb sorozatának, az iCarlynak és a V, mint Viktóriának két közkedvelt szereplőjét, Samet, vagyis Jennette McCurdyt és Catet, Ariana Grandet egy közös spin-off sorozatban láthatják majd a nézők.

Az egyelőre Sam and Cat munkacímre keresztelt produkciót tegnap jelentette be a Nickelodeon, és a bevezető epizódot már ezen a nyáron elkészítik. Jennette és Ariana a való életben a legjobb barátnők, úgyhogy nem kérdés, hogy várják már a közös a munkát.

A projektet nagy várakozás övezi, hiszen két nagyon népszerű karakterről van szó, ezért könnyen meglehet, hogy a lányok közös sorozata lesz a csatorna új szenzációja. Az iCarly utolsó epizódját 2012. novemberében fogják sugározni, így Jennette-nek nem lesz probléma összeegyeztetni az új munkát a többi teendőjével, a Victorious negyedik évadát viszont nemrég jelentették be, így elképzelhető, hogy ha a spin-off sorozat sikeres lesz, Catet ritkábban láthatjuk majd a Hollywood Arts High School folyosóján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek