Starity

Izmok helyett rosszullét: Cristofel kikészül a szteroidoktól

2012. augusztus 06. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fáj a veséje, hideg a tenyere és a talpa, többször rosszul lett, így könnyen kórházba is kerülhet, de mégis tovább lövi magát az illegálisan beszerzett szteroidokkal a nagyobb izomzatra vágyó kubai nőcsábász.

hirdetés
Izmok helyett rosszullét: Cristofel kikészül a szteroidoktól
Fotó: Facebook

Cristofel büszkén jelentette be az újságíróknak egy hónappal ezelőtt, hogy izmait tiltott szerekkel fogja felpumpálni. A kubai nem viccelt, a szteroid injekciókat azóta megállás nélkül használja, annak ellenére is, hogy már egyszer orvost kellett hozzá hívni, annyira rosszul lett. Ráadásul a szer eddig nem hozott látványos eredményt, és a teste sem úgy reagál az illegális ampullákra, ahogy az ígérték – Cristofel csalódottságáról számolt be a Borsnak.

„Mostanában hideg a tenyerem és a talpam, a vesém is szúr, meg negyedóránként pisilnem kell, amióta szúrom magam, nem értem, mi okozza ezt, mert eddig makkegészségesnek hittem magam” – magyarázta a zenei karrierjét is folytatni vágyó elszánt celeb.

„Akitől vettem a szteroidokat, ugyanezt használta, de nála nem voltak ilyen tünetek. A múltkor annyira rosszul lettem, hogy orvost kellett hívni. Ő azt javasolta, hogy hagyjam abba a szer használatát, mert kórház lesz a vége. Most azon gondolkodom, hogy másfajta készítményre váltok, mert végig akarom vinni a tervem, és még nagyobb izmokat akarok” – tette hozzá Cristofel, aki azt is elárulta, hogy a hasán némi zsírpárna is megjelent, de ezt csak a rossz táplálkozásának tudja be és nem a szer hatásának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek