Starity

Villámgyors VIP-hajójárat a 20. Szigetre

2012. augusztus 06. 11:11   |   Szerző: Sziget.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi is koronázhatná meg a 20. Sziget fesztivált, mint hogy egy közvetlen VIP-hajójárattal érkezz a fesztivál helyszínéül szolgáló Hajógyári-szigetre? 2012-ben a Gmedia Sales House, a Dunarama Kft. és a Vogue Étteremhajó szervezésében közösen született meg a kezdeményezés, aminek köszönhetően a Szigetre érkező érdeklődő fesztiválozók, látogatók egy különleges szolgáltatással érkezhetnek idén jubileumát ünneplő fesztivál.

hirdetés
Villámgyors VIP-hajójárat a 20. Szigetre

A beszállásra a fesztivál ideje alatt minden nap 16 és 21 óra között van lehetőség a Vogue étteremhajóról (XIII. kerületben a Szent István parknál), ahol egyszerre 9 társaddal együtt utazhatsz egy profi kapitánnyal egy velencei stílusú hajótaxin.

A hajók teljes mértékben felújítottak, a részben zárt utastér biztonságot nyújt egyszerre max. 10 utasának és kevesebb, mint 10 perc alatt eljuthatsz a belvárosból a Hajógyári-szigetre. A Vogue hajónál nem csak kulturált környezetben egy ital kíséretében várakozhatsz, megkóstolhatod a Vogue hajó kedvezményes vacsoraajánlatát és 18 órától ingyenesen parkolhatsz.

Jegyedet indulás előtt a Vogue hajón vásárolhatod meg, illetve hamarosan a www.szigetvipboat.com oldalon előre is megrendelheted, csak 2.990 Ft / főért – sőt az utasoknak egy pohár Hungaria pezsgő is jár.

Lehet, hogy azt hitted, hogy az igazi VIP hajózás a Dunán már sosem jön össze. Tévedtél, a Dunarama nevet már rég ismerik azok, akik kényelmes bőrüléseken, jó társaságban, válogatott zene mellett érnek el innen-oda. Kikerülve a dugókat, egyenesen át a vízen. A Dunarama-t választó utasok nagyfokú precizitásra, különös biztonságra és felejthetetlen élményre emlékeznek. A hajó mahagóni, a kapitány pedig mindent tud, amit ezen a folyón lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek