Starity

Tisztázta a sztár: tényleg homoszexuális!

2012. augusztus 07. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sikeres brit popénekes, Mika, mindig is a sajtó közkedvelt témája volt a nemi identitása miatt. Most coming outolt és őszintén bevallotta, hogy igazából a pasikat szereti.

hirdetés
Tisztázta a sztár: tényleg homoszexuális!

Mika még 2009-ben vallotta be a holland Gay&Night magazinban, hogy nem zárkózik el egyik nemtől sem, azaz biszexuális. De a szóbeszéd azóta sem ült el a bohém stílusáról ismert énekes körül, és most az Instinct magazin szeptemberben megjelenő számában megtörtént a várva várt coming out.

„Ha azt kérdezed, hogy meleg vagyok-e, én azt válaszolom, hogy igen.” A sztár továbbá elmondta azt is, hogy a Relax, Take it Easy és a Grace Kelly című híres dalai is egy férfival való kapcsolatáról szólnak. Mika az interjú végén csak annyit mondott: „Ez a valódi énem!”

Bár a rengeteg meleg rajongóval rendelkező sztárról nagyon régóta feltételezték, hogy homoszexuális, most végre tiszta vizet öntött a pohárba. Kötvetkező nagylemeze, az Origin of Love szeptember 16-án érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek