Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában - VI. rész

2012. augusztus 08. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csillogó kezeslábasok, fényűző estélyik, vadító miniruhák- nincs olyan sztár, aki ne mutatná meg magát a legdögösebb darabokban. De mit érnek velük, ha már valaki megjelent ugyanabban a darabban egy másik helyszínen?

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában - VI. rész

Iman Abdulmajid és Gwen Stefani

A szupermodell csak ragyog ebben a Stella McCartney-overallban, míg az énekesnő Cannes-ben tündökölt fekete strasszokkal díszített kezeslábasában.


Iman Abdulmajid – Gwen Stefani

Brandy és Kellie Pickler

A két énekesnőn remekül áll ezt a testszínű Herve Léger-darab, ám más-más összhatást értek el vele. Míg Brandy feltűnő frizurájával, tetoválásaival és arany kiegészítőivel borzolta a kedélyeket, Kellie Pickler a finoman elegáns kiegészítőknél maradt.


Brandy – Kellie Pickler

Anne Heche és Paris Hilton

A Chagoury Couture gyönyörű ruhakölteménye csak úgy ragyog a Hilton lányon. Parisra mostanában nem lehet panaszkodni: stílusos sikerszériája folytatódik ebben a gyönyörű estélyiben, melyet Cannes-ben viselt. Anne-en lehet érezni, hogy picit feszeng a ruhában: a nyakékszer és a haj sem volt a legjobb választás.


Anne HecheParis Hilton

Ashley Tisdale és Laura Vandervoort

Legyen kivágott, rövid és szexi! – akár ez is lehetne a jelmondata a két szőkeségnek, Ashley Tisdale-nek és Laura Vandervoortnak. Míg az egyokri High School Musical sztárja felkötött hajjal, arany Michel Kors-órában és ezüst cipőjében totálisan megtalálta az összhangot, Lauráról ez nem mondható el. Rövid ruhához bokacsizma, kék borítéktáska – pedig fantasztikusan nézhetne ki ő is.


Ashley TisdaleLaura Vandervoort

Selita Ebanks és Vanessa Hudgens

A modell Selita Ebanks Robin Brouille-maxiruhája fantasztikusan kiemeli a szépség bőrszínét, míg Vanessa Hudgens stílusához igazította a ruhát. Mindegyikőjüknek nagyon jól áll.


Selita EbanksVanessa Hudgens

Reese Wintherspoon és Kim Kardashian

Reese Wintherspoon egy díjátadón viselte ezt a merész szabású Zac Posen-ruhát, míg Kim Kardashian egy zártkörű partin hordta a darabot. Mindketten nagyon jól domborítottak benne, ám Kim alakjához jobban illik a ruha.


Reese Wintherspoon – Kim Kardashian

Olivia Wilde és Jennifer Hudson

A 2011-es Golden Globe-on viselte a gyönyörű Olivia Wilde ezt a Marchesa remekművet, míg az énekesnő Jennifer Hudson Disneylandben lépett fel ebben a ruhában.


Olivia Wilde – Jennifer Hudson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek