Starity

Ashlee Simpson megdöbbentő filmben vállalt szerepet

2012. augusztus 08. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashlee Simpson a hamarosan megjelenő albumáról és a közelgő filmjéről is beszélt a Nylon magazinnak. A filmszerepével kapcsolatban nagyon titokzatos volt, de azt ígéri döbbenetes lesz az élmény.

hirdetés
Ashlee Simpson megdöbbentő filmben vállalt szerepet

A fiatalabb Simpson testvér debütáló albuma már több nyolc éve jelent meg, azóta pedig több lemezzel és kislemezzel büszkélkedhet. Ezek mellett pedig több videoklipet is forgatott. Így már mindenki tudta róla, hogy nem él senki árnyékán, csak a maga útját járja.

Az énekes-színésznő 2013-ban visszatér – már ami a filmezést érinti –, hiszen Elijah Wood mellett lesz látható a Pawn Shop Chronicles című filmben. A magazin arról érdeklődött, hogy mit lehet tudni a legújabb filmjéről, mire Ashlee szűkszavúan válaszolt: „Nem igazán tudom. De annyi biztos, hogy ez egy igazán hűvös film lesz. Azt gondolom, hogy az emberek meg lesznek döbbenve, amikor végig nézik majd.”

Ashlee cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy abbahagyta volna a zenei karriejét, és beszámolt közelgő albumáról. „Nem, nem adtam fel. Kissé rosszul érzem magam amiatt, hogy sokan úgy gondolják, abbahagytam. Mindenki kedvelni fogja az új korongot. Igazán büszke vagyok a dalokra, és izgatottam várom, hogy fog majd tetszeni. A dalok kicsit érzelmesek és elektronikusak lettek.”

Az ifjú édesanyának nem sok ideje van a gyermeke mellett, ezért több fába nem is vágja a fejszéjét, hiszen elmondása szerint, nem siet sehová. Az interjú végén még az is kiderült, hogy kik azok, akik inspirálják őt a női előadók közül. „Szeretem a ’90-es évek zenéit, azon belül is Beth Hartot, Hole-t, Garbaget Shiley Mansonnal. Ők azok, akikre felnézek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek