Starity

Nina Dobrev egész nap fáradt az olimpia miatt

2012. augusztus 09. 21:09   |   Szerző: kocdori

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók című sorozat női sztárja, Nina Dobrev bevallotta, hogy imád olimpiát nézni, és képes egész éjszaka a tévét bámulni, még akkor is, ha másnap hajnalban indul forgatni.

hirdetés
Nina Dobrev egész nap fáradt az olimpia miatt

Napjaink talán egyik legfelkapottabb sorozatának, a Vámpírnaplóknak a női sztárja imád olimpiát nézni. Ennek is meg van az oka, ugyanis Nina Dobrev egykor művészeti és ritmikus tornász volt.

Bár a Vámpírnaplók legújabb, azaz negyedik évada csak október 11-től lesz látható a képernyőkön, már egy ideje elkezdődött a forgatás.

„Az alvást hanyagolom. Olimpia van. Megszállottja vagyok. Igazából ez elég nagy porbléma. Mondták, hogy fáradtnak tűnök a forgatáson, mert fent vagyok hajnali kettőig, és nézem az olimpiát, reggel 5-kor pedig megyek dolgozni” – nyilatkozta Dobrev az EW-nek.

Amikor a Vampires Diaries szereplőgárdája megtudta, hogy Gabby Douglas az olimpia egyik tornásza, nagy rajongója a sorozatuknak, küldtek egy gratuláló videót Gabby csapatának és sok sikert kívántak.

„Én is gimnasztikáztam és nemzetközi versenyen indultam, szóval szeretem ezt. Vettem egy 3D TV-t szóval 3D-ben tudom őket nézni. Amikor megtudtam, hogy Gabby szereti a sorozatot, nagyon izgatott lettem, és annyira örültem, hogy megcsinálhattuk ezt a videót. Már követjük egymást Twitteren és levelezünk is. A 16 éves énem ott szeretne lenni velük. Annyira örülök a sikereinek. Olyan aranyos lány. Neki van a legcsodálatosabb mosolya” – lelkendezett a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek