Starity

A The Runaways egykori énekese és Glenn Danziggel duettezik

2012. augusztus 09. 08:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten zajlottak a duett felvételei a stúdióban, amiről hírt adott a The Runaways egykori énekesnője, Cherie Currie.

hirdetés
A The Runaways egykori énekese és Glenn Danziggel duettezik

Egymásra talált a két legenda – a The Runaways egykori énekese, Cherie Currie, és a Danzig-formáció énekese, Glenn Danzig egy duett erejéig – közölte rajongóival a hírt maga az énekesnő a Facebook-oldalán.

Glenn nemrég egy nashville-i fotóssal való összetűzéséről került a magazinok címlapjára, de most jobb hírek is napvilágot láttak. A Danzig új albumon dolgozik, mely előreláthatólag a Devil’s Angels címet viseli, amin az 1970-es években játszott garage rock, és punk rock dalokat hallhatunk majd.

Glenn Danzig és én a stúdióban voltunk felvenni a közös duettünket, ami az ősszel közelgő albumára fog felkerülni” – írta az oldalára Cherie, aki örömmel tett eleget a felkérésnek.

Örömmel várjuk, hogy mi sül ki ebből a nagyszerű duettből, hiszen két olyan híres énekesről van szó, akik egykoron nagy karriert futottak be – és ha már Glennről is szó esett, akkor úgy helyes, ha jelenben beszélünk, hiszen ő még mindig zenél. Cherie is néha-néha kap különböző alkalmakra felkéréseket, de ma már inkább lácfűrészes fafaragóként dolgozik, és támogatja a fiát, Jake Hayst, aki szintén rockzenész, és a bandájával, a Maudlin Strangersszel jár fellépésekre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek