Starity

Szponzorálható egy ittas vezető? CM Punk szerint hibázott a Nike

2012. augusztus 10. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A WWE bajnoka nem rejti véka alá rosszallását amiatt, hogy a neves sportszergyártó cég több millió dolláros szerződést írt alá Jon "Bones" Jones-szal, akit májusban ittas vezetés miatt elítéltek.

hirdetés
Szponzorálható egy ittas vezető? CM Punk szerint hibázott a Nike

A WWE jelenlegi bajnoka, CM Punk nagyon feldühödött, amikor napvilágot látott a hír, hogy a Nike a regnáló UFC-bajnok Jon „Bones” Jones-szal szerződött le több millió dollárért.

Jones idén májusban ittas állapotban totálkárosra törte a Bentley-jét, amikor nekiment egy villanypóznának, a bíróság jogerősen meg is állapította a férfi bűnösségét.

A pankrátor a Twitteren fejezte ki rosszallását, hogy egy olyan neves cég, mint a Nike milliókkal támogatja a sportolót. „Jutalmazzunk még több ittas vezetőt szponzorszerződésekkel!” - írta dühösen CM Punk, aki szerint megengedhetetlen, hogy egy sportszergyártó óriáscég egy ilyen húzással szörnyű üzenetet közvetítsen az embereknek.

Jones a bíróságon egyébként bocsánatot kért tettéért, és hat hónapra bevonták a jogosítványát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek