Starity

Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot

2012. augusztus 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewartot karrierje csúcsán érte a hanyatlás, holott mesés jövő várhatott volna rá. Úgy fest, a rendezők többé nem kérnek belőle: kevesebben szerződtetnék, és immáron egy készülő projektből is kihagyják.

hirdetés
Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot

Az Alkonyat sztárjának karrierje derékba tört: nem elég, hogy meg kell küzdenie utálóival, kiknek száma egyre csak nő, most már egyre kevésbé szívesen látott Hollywoodban. Miután megcsalta kedvesét, a leggyűlöltebb hírességnek kiáltották ki, és ez olyan rossz fényt vetett karrierjére, hogy legújabb filmjéből is kirúgták.

A sztár Nick Cassavetes új romantikus drámájában tündökölt volna, ám a GossipCop szerint a készítők nem mertek kockáztatni: nem szerették volna, hogy félrelépése miatt a projektet is kudarc övezze, így Amber Heardöt környékezték meg, hogy vegye át a színésznő helyét.

Hivatalos bejelentésre persze még a hét végéig várnunk kell, azonban egyesek már biztosra veszik, hogy hiába Stewart bocsánatkérése, a rajongókat nem hatja meg, hogy egy családanya és gyermekei életét tette tönkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek