Starity

Félmeztelen képet posztoltak Mark Zuckerbergről

2012. augusztus 11. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Mark Zuckerberg a legújabb áldozata a Facebookon helytelenül megadott adatvédelmi beállításoknak, egy privátnak szánt félmeztelen fotója ugyanis mindenki számára elérhető volt, amíg le nem törölték.

hirdetés
Félmeztelen képet posztoltak Mark Zuckerbergről

A Facebook alapítója, Mark Zuckerberg egészen biztosan nem szerette volna közkinccsé tenni csupasz mellkasát, ám a helyetelen adatvédelmi beállításoknak és egy figyelmetlen munkatársának köszönhetően a kép bizony ott virított a legnépszerűbb közösségi oldalon, mindenki által hozzáférhetően.

A kép a félmeztelen Zuckerberget ábrázolja néhány szintén alulöltözött barátjával. A fotó készültének ideje és helye egyelőre ismeretlen, de a háttér és a környezet alapján egy buliban készülhetett.

A megjelenést követően a képet közlő Andrew Bosworth szinte azonnal törölte, ám már nem tehetett semmit, mivel addigra már valaki lementette és elterjesztette az interneten.

Mark Zuckerberg stábja egyelőre nem nyilatkozott, az ügyben, de egy ilyen botrány nem biztos, hogy jót tesz a részvénypiacon így is erősen döglődő Facebooknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek