Starity

Russell Brandet az olimpián is csak a szex érdekli

2012. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olimpiai játékok nem csupán a sport négy évenként megrendezett ünnepének számít, hanem egy nagyszabású bulinak is, melyet a jelenlévő sportolók, csapattagok és stábtagok minden bizonnyal életük végéig emlegetni fognak.

hirdetés
Russell Brandet az olimpián is csak a szex érdekli

A világ legjobb sportolói – néhány világsztár kivételével – ezekben a hetekben összezártan élnek az olimpiai faluban, s ez bizony tökéletes terepet biztosít féktelen bulizásokra, és persze arra, hogy jobban megismerjék egymást, ami alatt nem feltétlenül csak „szakmai” kérdések megvitatását kell érteni.

Az amerikai női futballválogatott kapusa, a kétszeres olimpiai bajnok Hope Solo elmondta, hogy a világ jelenleg legnagyobb érdeklődésre számot tevő sporteseménye a legtöbb résztvevő számára a kapcsolatépítésről is szól, és az tulajdonképpen mindegy, hogy a falu egy félreeső pontján, vagy egy buliban történik meg.

„Négy évvel ezelőtt, a pekingi játékok idején saját szememmel láttam szeretkező párokat a fűben, épületek között, porban-piszokban, senkitől sem zavartatva” – emlékezett vissza a 31 éves játékos. Szavai alapján pedig a meglehetősen szabados, pezsgő életéről híres Londoban még vadabb jelenetekre lehet asszociálni.

Egy magát meg nem nevezni kívánó olimpiai bajnok szavai alátámasztják Solo állítását. Szerinte a szex hozzátartozik az olimpiai életérzéshez, akármennyire is próbálja ezt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagadni, nem hiába adtak el akkora mennyiségű óvszert az utóbbi hetekben.

Nem is kellett több az angolok egyik kedvenc botrányhősének, azaz Russell Brandnek, aki jelenleg Brand X című új TV show-ját forgatja az Egyesült Államokban. „Amint végeztem a munkával azonnal hazarepülök! – nyilatkozta a korábban szexfüggőséggel is kezelt komikus – Hallottam, hogy az olimpikonok milyen jól megértik egymást, márpedig ennek én is részese akarok lenni!”

Katy Perry exférje olyannyira belelkesedett a szaftos londoni pletykák hallatán, hogy még bűncselekménytől sem riadna vissza: „Ha nem engednek be a faluba, akkor átmászom a kerítésen. Valószínűleg hamarosan látni is fogtok engem az újságokban, miután letatóztattak betörésért.”

Valószínűleg csak viccelt, mert azóta még nem láttuk egyik címlapon sem, az olimpiából pedig már nem sok van hátra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek